SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ma hoz ítéletet Törökországról a Fitch, megnőhet a vo - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ma hoz ítéletet Törökországról a Fitch, megnőhet a volatilitás a lírában
Tovább zajlik az uborkaszezon a tőzsdéken, a BUX tegnap az enyhén alulteljesítő volt. A mai napon érdekes lehet azoknak akik a török lírára spekulálnak, az hogy a Fitch ítéletet mond az ország adósbesorolásáról. - mondta el Saághy Pál az Equilor Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 08. 19. péntek 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilortörökországraiffeisenfitchhitelminősítés

Ismét az olaj húzta az amerikai részvénypiacokat is, a főbb részvényindexek emelkedéssel zártak. Az S&P 500 0,2%-ot, a DJIA index 0,1%-ot erősödött. Az S&P 500 10 szektora közül az energiaipari vállalati papírok mutatták a legjobb teljesítményt, míg a defenzívnek minősülő telekommunikációs szektor lemaradó volt. Az olaj tegnap folytatta emelkedését, a WTI típusú fekete arany kurzusa tegnap átvitte a 48 dolláros szintet, ma reggel pedig 48,5 dollár közelében ingadozik. A Brent július eleje óta ismét 50 dollár fölé került.

 

Hitelminősítések esedékesek Portugália (Fitch), Románia (Moody's) és Törökország (Fitch) vonatkozásában.

A vegyes adatokra eséssel reagált a banki részvény

A Fitch véleménye megmozgathatja a mai kereskedésben a török líra kurzusát
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS