SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Erős eladási hullám jöhet a Volkswagen részvényében - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Erős eladási hullám jöhet a Volkswagen részvényében
Pénteken kezdődik a Jackson Hole-i konferencia, ahol a Fed kamatpolitikája kerül terítékre. A Volkswagen árfolyama ma ismét eshet, miután nem sikerült megegyezni a beszállítókkal és az egyik húzómodell, a Golf gyártása is lassulhat. - mondta el Kovács Bálint, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2016. 08. 22. hétfő 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorfedjackson holekonferenciavolkswagen

A héten ismét a jegybanki kommentárokra figyelnek a piaci szereplők, hiszen pénteken veszi kezdetét a háromnapos szimpózium Jackson Hole-ban, ahol elsősorban a Fed kamatpolitikájára összpontosít a piac. Vasárnap a Fed-től Fischer úgy nyilatkozott, hogy továbbra sincs kizárva még legalább egy kamatemelés 2016-ban, tekintve hogy az amerikai gazdaság teljesítménye már nem sokkal marad el a jegybank céljaitól.

 

Fischer bejelentésével tovább bővült a közelgő kamatemelésre számító jegybankárok tábora, a dollár pedig erősödni kezdett. A dollár mozgása miatt a WTI olaj ma reggelre letörte a 48 dolláros támaszt és megközelítette a 47,5 dolláros árfolyamszintet.

 

 

A Volkswagen bejelentette, hogy ma újra tárgyalóasztalhoz ülnek a beszállítóival, miután pénteken nem sikerült megállapodni. A beszállítói problémák miatt legalább 3 gyártócsarnokban átmenetileg rövidebb műszakok bevezetésére kényszerül a gyártó a következő hetekben, amely többek között a Golf és a Passat modelleket is érinti. A VW az év utolsó negyedévében összesen 8 nappal rövidíti meg a Golfok gyártását, ez pontosan 15 ezer darab Golf összeszerelésével egyenlő időtartam. A Volkswagen ugyanakkor nem adott választ arra vonatkozóan, hogy lefelé módosította-e az egyik húzómodellnek tartott Golf éves előállítási tervszámát. A Bild szerint a VW-nek hetente 100 millió eurójába kerülhet a műszakok átszervezése. A fentiek tükrében ma erős eladói nyomásra számítunk a részvény esetében.

Tovább bővült a közelgő kamatemelésre számító jegybankárok tábora, a dollár pedig erősödni kezdet

Erős eladói nyomás alá kerülhet a Volkswagen részvénye
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS