SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az MNB-ra figyel ma a piac, minden maradhat a régiben - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az MNB-ra figyel ma a piac, minden maradhat a régiben
Ma tartja augusztusi kamat meghatározó ülését az MNB Monetáris Tanácsa. A várakozások szerint az irányadó rátában nem lesz változás, így marad a jelenlegi 0,9%-os szinten a hazai alapkamat. - foglalta össze Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 08. 23. kedd 09:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilormnbalapkamatforinteuró

Ma dönt az alapkamatról a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa. Kevés újdonságra számítunk a jegybanktól, várakozásunk szerint – a konszenzusnak is megfelelően – az alapkamat maradhat a 0,9%-os szinten, míg a BUBOR piacot érintő változások és a likviditást szűkítő intézkedések csak ősztől kerülnek várhatóan bevezetésre. A "papírforma" szerint az ülés sem a forintra, sem a magyar részvénypiacra nem gyakorol majd jelentős hatást. Az euró-forint árfolyama hetek óta a 310-es támasz közelében mozog, a szint letörésére kevés az esély, így hamarosan kisebb forintgyengülés indulhat a 312-313-as szint irányába.

 

Nem valószínű, hogy fog változtatni a MNB a magyar alapkamaton

Hamarosan kisebb forintgyengülés indulhat a 312-313-as szint irányába.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS