SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tegnap a Best Buy részvényei vitték el a showt a tengeren - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tegnap a Best Buy részvényei vitték el a showt a tengerentúlon
Tegnap jó hangulat uralkodott a piacon és a nap nyertese pedig a Best Buy amerikai cég volt. A vállalat a jó gyorsjelentés hatására több, mint 20%-os emelkedést produkált. Délután a Department of Energy teszi közzé a legfrissebb készletadatait. - mondta el Varga Botond elemző.
Megjelent: 2016. 08. 24. szerda 09:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorbest buygyorsjelentésrészvénygbpolaj

Az amerikai részvényindexek pluszban zártak, az S&P 500 index 0,2%-ot a DJIA index pedig 0,1%-ot emelkedett. Az egyedi részvények közül közel 20%-ot ralizott a Best Buy árfolyama, miután a várakozásoknál jobb eredményekről jelentett. Az autóipari beszállítók közül a Mobileye és a Delphi is jól teljesített, 6,7%-os és 4,3%-os emelkedéssel zártak.

Ma reggel érkeztek a második negyedévre szóló, végleges GDP adatok Németországból, melyek megegyeztek az előzetes értékekkel. Az első negyedévhez képest 0,4%-kal bővült a GDP, a tavalyi második negyedévhez képest pedig a munkanaphatástól tisztított mutató 1,8%-kal, a nem kiigazított mutató 3,1%-kal emelkedett.

A Best Buy részvénye a tegnapi kereskedésben nagyjából 20%-ot emelkedett

A német GDP a vártnak megfelelően 0,4%-os növekesét tudott mutatni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS