SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
MNB: a kormánynak 100-150 milliárd forintos mozgástere va - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

MNB: a kormánynak 100-150 milliárd forintos mozgástere van költekezésre
Az MNB féléves költségvetési jelentésében az áll, hogy az MNB szerint idén GDP arányosan az 1,6-1,8%-os tartományba csökkenhet az államháztartási hiány, így a kormánynak 100-150 milliárd forintos mozgástere van a költekezésre - fejtette ki Kiss Mónika, Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 08. 25. csütörtök 08:45

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilormnbnemzeti bankköltségvetésállamháztartási hiánylazításkormány

A közzétett féléves költségvetési jelentésben az áll, hogy kormánynak 100-150 milliárd forintos mozgástere van a költekezésre, és ezt a növekedés ösztönzése érdekében célszerű lenne kihasználni. Az MNB előrejelzése szerint idén 74,5%-os lehet a bruttó államadósság, majd jövőre 73,4%-ra csökkenhet. A forint némi erősödéssel reagált a tegnapi kereskedésben, de továbbra is a 310-es szint közelében mozog az euróval szembeni árfolyam. Összehangolt kormányszintű és jegybanki lazítás jöhet ősszel 1,6-1,8%-os államháztartási hiány mellett?

A forint erősödhet, de nem biztos, hogy ez jó a gazdaságnak
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS