SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Célszerű short belépéseket keresni az euró/dollár kurz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Célszerű short belépéseket keresni az euró/dollár kurzusában
A piac kiélezett figyelemmel várja a holnap délután érkező foglalkoztatottsági adatokat, hiszen a FED alelnöke ettől tette függővé a szeptemberi kamatemelést. Ezek alapján vizsgáltuk meg a dollárt a jen-el és az euróval szemben, Varga Zoltánnal, az Equilor Zrt. elemzőjével.
Megjelent: 2016. 09. 01. csütörtök 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilordevizapiacfedjanet yellenstanley fischeryenusdeur

Ma csendesebb kereskedésre számíthatunk a részvény- és devizapiacokon, mindenki a holnap délután érkező amerikai foglalkoztatottsági adatokra vár. Amennyiben a nem mezőgazdaságban foglalkoztatottak számának bővülése meghaladja a várt 186 ezer főt, tovább nőhetnek az amerikai kamatemelési várakozások, mivel Stanley Fischer a Fed alelnöke a múlt héten lényegében a pénteki adattól tette függővé a szeptember 21-i döntést. Amennyiben tehát pozitív meglepetés születik, tovább erősödhet a dollár.

 

Ennek kapcsán érdemes megnéznünk az euró-dollár, és a dollár-jen devizapárok mozgását.

 

Az euró-dollárban a pénteki Yellen beszédet követően jelentős csökkenés indult, a piaci szereplők kezdik realizálni, hogy hamarosan újabb amerikai kamatemelésre kerülhet sor. A 200 napos mozgóátlag fogta meg tegnap a mozgást, így a technikai kép alapján indulhat egy kisebb pozitív korrekció, azonban ezt célszerű lehet short belépésekre kihasználni, hiszen középtávon a dollárerősödés irányába mutat a grafikon. Az 1,1180-1,1230-as tartomány elérése kiváló belépési lehetőséget adhat, és amennyiben kedvező adatok jelennek meg holnap délután, hamarosan az 1,10-es szint is képbe kerülhet.

 

A dollár-jen árfolyamában fontos fordulat kezd kibontakozni a 100-as szint felett, a Fed esetleges kamatemelése mellett, itt az is szerepet játszik, hogy a japán jegybank, és kormányzat, hamarosan egy jelentős méretű gazdaságélénkítő csomagot léptet életbe. Bár továbbra is csökkenő trendcsatornában mozog az árfolyam, melynek a felső trendvonala jelenleg 104,40-nél húzódik, de egy kisebb negatív korrekció esetén a 102-103-as tartományban kedvező vételi lehetőség adódhat a napokban.

Amennyiben kedvező adatok jelennek meg holnap délután, hamarosan az 1,10-es szint is képbe kerülhet

Egy kisebb negatív korrekció esetén a 102-103-as tartományban kedvező vételi lehetőség adódhat a napokban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS