SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Omán szorosabbra fűzné a kapcsolatát a MOL-al - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Omán szorosabbra fűzné a kapcsolatát a MOL-al
Omán elégedett a 2007-ben megvásárolt 7%-os MOL tulajdonrésszel és ha felajánlanák neki, további részvények vételét is megfontolná - nyilatkozta az ománi olaj és gázügyi miniszter. A Szultánság szeretné növelni is az együttműködést a magyar céggel.
Megjelent: 2016. 09. 05. hétfő 09:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilormolománinflációgdpmtel

A mai napon az amerikai tőzsdék zárva tartnak, a munka ünnepe miatt. Izgalmas hét áll a kelet-európai deviza és részvénykereskedők előtt. Az EKB ülése mellett Magyarországon a negyedéves GDP-számok és a friss inflációs adat , Csehországban szintén az infláció, Lengyelországban pedig a Monetáris Tanács ülése és a Moody’s lehetséges hitelminősítői véleménye áll majd a fókuszban. A hét közepén a CECE index átsúlyozásának bejelentése a részvénypiacok számára hozhat fontos újdonságokat. Több magyar vállalati hír is érkezett ma reggel a MOL-lal és a Magyar Telekom-mal kapcsolatban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS