Extra funkciókért lépj be!

Ma végre lehullhat a lepel az Iphone 7-ről
A tegnapi nap nyertese a Fresenius volt, a részvény egy kedvező bejelentésre több, mint 6%ot emelkedett. A mai nap legfontosabb eseménye egyértelműen az Apple rendezvénye lesz, ahol bemutathatják az új Iphone-t is. - mondta el Varga Botond, az Equilor Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 09. 07. szerda 09:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorfreseniusismdollárappleiphone

Rendkívül gyenge lett az augusztusi ISM szolgáltatóipari indexe, a várt 55,1 pont helyett 51,4 pont, utoljára 2010 januárjában mértek ilyen alacsony értéket. Az exportmegrendelések alindexe jelentős visszaesést mutatott, az új megrendelések, és új alkalmazottak felvételét mérő alindex pedig a növekedés lassulását mutatta. Az index aggodalommal töltötte el a befektetőket, mivel az amerikai gazdasági növekedés lassulására utal, a közlést követően jelentősen gyengült a dollár. A határidős árazások alapján az amerikai kamatemelési várakozások is visszaestek, a szeptember 21-i kamatemelés esélye 32%-ról 24%-ra, az idei évi kamatemelés esélye 59%-ról 52%-ra csökkent.

 

Az év egyik legjobban várt eseményére az Apple-nél ma este kerül sor, ahol várhatóan bemutatásra kerül az iPhone 7 is. Az eddig megjelent értesülések szerint a telefon még vékonyabb lesz, emellett pedig a vízállóságán is javíthattak. Mindez azt eredményezi, hogy jó eséllyel eltűnik a 3,5 mm-es jack dugó, azaz a fülhallgatók számára már csak a töltőkimeneti, Lightning nyílás marad. Az Apple várhatóan szűkmarkúan bánik a puskaporral, a mobiltelefon esetében nagyobb durranásra számíthatunk jövőre, az iPhone 10 éves évfordulóján.

 

 

A pozitív hírre a cég részvénye több, mint 6%-ot emelkedett

a 275-ös szintre zuhant vissza a dollár forint a tegnapi napon
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS