SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Draghi-ék tegnap tovább gyengítették a dollárt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Draghi-ék tegnap tovább gyengítették a dollárt
Tegnap ülésezett az Európai Központi Bank, a vártnak megfelelően nem változatattak a kamatszinteken és az eszközvásárlási programon. Az eseményre a piac dollárgyengüléssel reagált a főbb devizákkal szemben. - mondta el Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 09. 09. péntek 09:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorekbkamatdöntésdolláreuróforint

Az Európai Központi Bank tegnapi kamatdöntő ülésén lényegében megismételte a korábbi közleményét, miszerint a 80 milliárd euró értékű havi eszközvásárlási programot 2017 márciusáig folytatni kívánja, illetve szükség esetén akár ennél is tovább, egészen addig, amíg az inflációs pálya tartós, inflációs céljával összeegyeztethető kiigazítását nem tapasztalja. A kamatszinteket is változatlanul hagyta a jegybank. Némi csalódást okozott a piacon a döntés, mivel több piaci szereplő a QE program meghosszabbítását várta. Mario Draghi az ülést követő sajtótájékoztatón kijelentette, hogy jelenleg nincs szükség extra stimulusra. Az eurózónában a fiskális támogatásra lenne szükség a gazdaság fellendítése érdekében. Az EKB módosította a GDP, és inflációs prognózisait, az idei évi GDP növekedési várakozást 1,6%-ról 1,7%-ra emelték, ugyanakkor a 2017-es, és 2018-as előrejelzést 1,7%-ról 1,6%-ra csökkentették. Továbbra is 0,2%-os inflációt várnak idén, a jövő évit 1,3%-ról 1,2%-ra mérsékelték, a 2018-as prognózis 1,6% maradt.

Az EUR/HUF egészen a 308-as szintekig tudott csökkeni a tegnapi esemény után

Az EUR/USD kurzusa megközelítette az 1.13-as szintet Draghi-ék beszéde után

A dollár/forint árfolyama egészen a 213-as szintekig esett a tegnapi kereskedésben
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS