SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A nap híre: tőzsdére viszi az E.ON az Unipert nevű IPO-t - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A nap híre: tőzsdére viszi az E.ON az Unipert nevű IPO-t
Tőzsdére viszi ma az E.on az Uniper nevű céget, mely a cég fosszilis erőmű portfoliójának nagy részét tartalmazza. A részvény egy napra bekerül a DAX indexbe, ám másnap kikerül onnan, az ár a kereslet és kínálat alapján alakul majd ki. - mondta el Kiss Mónika elemző.
Megjelent: 2016. 09. 12. hétfő 09:31

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequiloreonuniperdaxrészvénypiac

Tőzsdére viszi az E.on az Uniper nevű céget, mely a cég fosszilis erőmű portfoliójának nagy részét tartalmazza. Az IPO érdekes lehet, hiszen a befektetők a cég részvényeivel "szavazhatnak”, hogy mennyire értékelik a tradicionális energiahordozókat a megújulókkal szemben. Érdekes továbbá a kibocsájtás módja, hiszen a részvényt nem lehet újonnan megvenni, azt meglévő E.on papír tulajdonosok kapják, 10 részvény után egyet. Ezután dönthetnek, hogy megtartják, vagy eladják azokat, de mivel sok ETF is tulajdonos, akiknek befektetői szabályzatába nem feltétlenül illik bele a papír, ezért el kell adniuk, a mai első kereskedési napon viszonylag nagy forgalom várható. A részvény egy napra bekerül a DAX indexbe, ám másnap kikerül onnan, illetve nincs meghatározott ára, az kereslet és kínálat alapján alakul majd ki. Amennyiben esik a részvény, az magával húzhatja az E.on árát is, ami magával ránthatja az RW, így akár az egész piacot is befolyásolva.

Amennyiben esik az Uniper részvénye, az magával húzhatja az E.on árát is
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS