SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rövid távon érdemes lehet beszállni a Wizz Air-be - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rövid távon érdemes lehet beszállni a Wizz Air-be
A Brexit rendesen megbüntette a légitársaságokat, ám a Wizz Air a szektor társaihoz képest nagyobb növekedési potenciállal bír. A konkurenciával szemben a Wizz-nek nem kellett profit warning-ot kiadnia, így rövidtávon kedvező lehet beszállni a részvénybe.
Megjelent: 2016. 09. 13. kedd 08:42

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorbrexitlégitársaságokwizz air

Az európai légitársaságok voltak az egyik nagy vesztesei a Brexit szavazásnak, a szektorszintű nyomás azonban kedvező befektetési lehetőséget is biztosít. A Wizz Air előnyösebb helyzetben van, hiszen a font elértékelődése a versenytársakhoz képest kisebb kockázatot jelent, emellett pedig töretlen az utasforgalom emelkedése. Egész egyszerűen a brit turisták a drágábbá váló európai célpontok helyett az Egyesült Királyságon belül utaznak, melyet a Wizz Air hasonlóan ki tud szolgálni. A november 9-i gyorsjelentésig rövid távon kedvező képet mutat a részvény. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS