SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Folytatódott tegnap is a globális negatív korrekció - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Folytatódott tegnap is a globális negatív korrekció
A péntek óta tartó esés kitartott a tegnapi kereskedésben is, a részvényindexet 1-2%-os mínuszokban voltak. Az olaj és a font kurzusa is esett, az utóbbi szempontjából fontos lesz a pénteki BoJ kamatdöntés. - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 09. 14. szerda 09:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorkorrekcióesésrészvényindexekolajfont

Tegnap tovább esett az olaj árfolyama, miután a Nemzetközi Energiaügynökség közzétette legfrissebb globális előrejelzését. Az ügynökség úgy látja, hogy hosszabb ideig fennmaradhat a kereslet-kínálati egyensúlytalanság, mivel a globális olajfogyasztás idén a korábban vártnál napi 100 ezer hordóval kisebb ütemben emelkedhet. A kereslet felpörgésére jövőre sem számíthatunk, a közlemény szerint napi 1,4 millió hordó helyett csak 1,2 millió hordóval emelkedhet a fogyasztás, miközben a kínálati oldal többlete ennél nagyobb ütemben duzzad. Az ügynökség többek között a kínai és az indiai kereslet hektikusságára hivatkozva vágta vissza előrejelzéseit.

 

Az olaj árának csökkenésével a részvénypiacok is lefordultak, Európában a kereskedés első óráiban tartott ki az optimista hangulat, míg az amerikai részvénypiac már eséssel nyitott. Az S&P 500 és a DJIA index egyaránt közel 1,5%-os mínuszban zártak, ahol az olajipari részvények mutatták a leggyengébb teljesítményt. A Chevron 2,8%-ot, az Exxon 2,4%-ot esett, a Chesapeake Energy pedig 8,3%-ot.

45 dollárig zuhant az olaj az Energiaügyi Minisztérium közleményére

Az angol fizetőeszköz is gyengült a makroadatok hatására
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS