SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Létrejöhet a világ legnagyobb mezőgazdasági vállalata - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Létrejöhet a világ legnagyobb mezőgazdasági vállalata
A Monsanto tegnap elfogadta a Bayer 128 dolláros vételi ajánlatát, mely közel 20%-kal magasabb ár a részvény aktuális árfolyamánál. Még csak a felvásárlási folyamat elején járunk, azonban ha minden akadály elhárul, az jelentős felértékelődést hozhat a Monsanto árfolyamában.
Megjelent: 2016. 09. 15. csütörtök 09:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorbayermonsantofelvásárlásrészvény

Elfogadta a Monsanto a Bayer ajánlatát. A 66 millárd dolláros összeolvadás várhatóan a Monsanto márkanevének elvesztésével járhat, de a Monsanto vezetője nyitott a név elvesztésére. A lépéssel a Bayer a legnagyobb vetőmag és rovarirtószer cég lesz a világon, azonban félő, hogy a hitelből és saját pénzből finanszírozott felvásárlás túl nagy terhet tehet a cég egyébként elég jövedelmező gyógyszergyártó divíziójára. A hír hatására a Bayer árfolyama nap végére minimális, 0,27%-os emelkedéssel zárt.

Ha a felvásárlás akadályai elhárulnak, akkor jelentősen felértékelődhet a Monsantó árfolyama

A hír hatására a Bayer árfolyama nap végére minimális, 0,27%-os emelkedéssel zárt
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS