SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kétséges a kirobbanó portfólió hatás, még ha az S&P f - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kétséges a kirobbanó portfólió hatás, még ha az S&P fel is minősít minket
Ma piaczárás után derül ki, hogy a Standard & Poor’s hitelminősítő módosít-e Magyarország hitelbesorolásán. Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője és a piaci konszenzus szerint is maradhatunk a befektetésre nem ajánlott, BB+ kategóriában.
Megjelent: 2016. 09. 16. péntek 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorhitelminősítésbóvlistandard & poor'scecemnbmoneta bankgraphisofthitelbesorolás

Ma piaczárás után derül ki, hogy a Standard & Poor’s hitelminősítő módosít-e Magyarország hitelbesorolásán. Várakozásunk, és a piaci konszenzus szerint is maradhatunk a befektetésre nem ajánlott, BB+ kategóriában, de a stabil kilátás pozitívra javítására van némi esély. Ma, piaczárás előtt várhatók a CECE index átsúlyozásához kötődő portfolió-átrendezések. A magyar indexbe kis súllyal ugyan, de bekerül a Graphisoft. A legnagyobb változás a cseh alindex súlyának emelkedése, mivel bekerül a májusban debütált Moneta Bank. A Portfolio.hu konszenzusos előrejelzésében már a jövő heti MNB üléshez kapcsolódó döntésekre készít fel. Az alapkamat változatlanul maradhat 0,9%-on, ám azt elemzői poll szerint az irányadó eszköz korlátja 1050 milliárd forintra szűkülhet, amely körülbelül 600 milliárd forintos csökkentésnek felelhet meg.

Az MNB döntése hathat a forintra is
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS