SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A pénteki felminősítés vételi hullámot hozhat a magyar - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A pénteki felminősítés vételi hullámot hozhat a magyar piacra
A pénteki felminősítés jelentősebb vételi erőt hozhat a magyar eszközök iránt. A kötvénypiacon nagyobb vételi hullámra számítunk, de a részvények közül is jól teljesíthet elsősorban az OTP és Magyar Telekom - mondta el Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 09. 19. hétfő 09:31

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilors&pfelminősítésforintotpmagyar telekom

 

Pénteken meglepetésre a Standard & Poor's felminősítette Magyarország hosszú távú szuverén adósbesorolását, BBB- osztályzatra, stabil kilátással. Az indoklás szerint a javuló növekedési, külső sérülékenységi és költségvetési kilátások miatt döntött a hitelminősítő a felminősítés mellett. Így már két nagy hitelminősítőnél vagyunk a befektetésre ajánlott kategóriában, ami azért fontos, mert számos intézményi befektető csak ilyen országok értékpapírjaiba fektethet be. A forint erősödött a döntés után, de az euró-forint árfolyama még nem érte el a 307-es támaszt. A mai piacnyitásban vételi nyomásra számítunk a magyar részvények, a vállalati és államkötvények piacán is.

 

 

Az euróval szemben nem sikerült letörni a 307-es támaszszintet

Erősebb lehet a vételi nyomás a hazai kötvénypiacon
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS