SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem történt drámai változás, de érdekes megoldással r - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem történt drámai változás, de érdekes megoldással rukkolt elő a BoJ
Reggeli ülése után nem változtatott az alapkamaton a japán jegybank, de egy meglehetősen érdekes döntést hozott: szándéka, hogy kontrollálja a hozamgörbét és ezzel a 10 éves hozamokat mindenképpen 0 százalék körül tudja tartani - mondta el Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 09. 21. szerda 09:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorbank of japanjapán jegybanki döntésfed

Nem változtatott az alapkamaton a japán jegybank, de az eszközvásárlási programon módosításokat fognak végrehajtani. A 2%-os inflációs cél elérése érdekében úgynevezett hozamgörbe-kontrollt vezetnek be. Eszerint a jegybank ellenőrizni fogja a hosszú- és rövid lejáratú állampapírok hozamát. Az eszközvásárlási program keretösszege ezentúl rugalmas lesz, a jegybank megítélése alapján változtathatják azt. A jen gyengüléssel reagált a döntésre, azonban egyelőre kérdéses, hogy a mozgás mennyire lesz tartós.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS