SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elemzők szerint ismét eljöhetnek a 35 dollár alatti szin - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elemzők szerint ismét eljöhetnek a 35 dollár alatti szintek az olajban
Az olaj 4%-ot esett arra a hírre, hogy egy szaudi küldöttségi tag úgy nyilatkozott, hogy nem számítanak megállapodásra a héten, bár később tárgyalócsoportjuk arról beszélt, hogy a januári kitermelési szintek visszaállítását fogja javasolni. - nyilatkozta Kiss Mónika elemző.
Megjelent: 2016. 09. 26. hétfő 09:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorolajopectalálkozóesés

Már a szerdán kezdődő kétnapos informális olajpiaci találkozóra figyelnek a befektetők, a felfokozott várakozásokat egy-egy nyilatkozattal is meg lehet ingatni. Az olaj 4%-ot esett arra a hírre, hogy egy szaudi küldöttségi tag úgy nyilatkozott, hogy nem számítanak megállapodásra a héten, bár később tárgyalócsoportjuk arról beszélt, hogy a januári kitermelési szintek visszaállítását fogja javasolni. Az OPEC kitermeléscsökkentése önmagában, Oroszország nélkül kevés hatással lenne a piacra, ezért egyre több elemző várja az olaj árfolyamának korrekcióját a 35 dollár alatti szintekre.

 

Egy szaudi küldöttségi tag pesszimista kijelentésére 4%-ot esett az olaj árfolyama
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS