SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trump és Clinton megtáncoltatták a piacokat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trump és Clinton megtáncoltatták a piacokat
A tegnapi napon kezdődött az elnökjelöltek vitája az Egyesült Államokban. A várhatóan rendkívül kiélezett verseny miatt mind a választás előtt, mind azt követően jelentősebb piaci elmozdulásokra számíthatunk. - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Zrt. private banking referense.
Megjelent: 2016. 09. 27. kedd 09:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorusaelnökjelöltclintontrumpvitatvs&pvix index

Hazai idő szerint ma hajnalban kezdődött a két amerikai elnökjelölt 90 perces TV vitája. Hillary Clinton és Donald Trump számos gazdaságot érintő témát vetett fel, néhány esetben még közös nézőpontra is jutottak. A CNN/ORC felmérése alapján a nézők 62%-a szerint jobb volt a Demokrata jelölt Clinton. Trumpnál hiányzott a következetesség, ugyanis ígérete szerint jelentősen csökkenteni fogja a vállalati adóterheket annak érdekében, hogy a nagy cégek az USA-ban adózzanak, de ennek ellenére növelni fogja a kormányzat adóbevételeit. Clinton a vállalati és személyes jövedelemadók optimalizálásáról nyilatkozott, továbbá megerősítette zöldenergiás terveit.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS