SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyre erősebb a verseny a Nike körül, megtört a cég jó - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyre erősebb a verseny a Nike körül, megtört a cég jó teljesítménye
Mindenki a Nike tegnapi gyorsjelentését figyelte, melyből kiderült, hogy a cég nehézségekkel néz szembe és nem olyan felülteljesítő, mint egykoron. Egyre nagyobb a verseny a vállalat körül, az Under Armor és az Adidas is komoly vetélytársak. - mondta el Varga Botond üzletkötő.
Megjelent: 2016. 09. 28. szerda 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilornikeunder armoradidasforint

A Nike közzétette negyedéves gyorsjelentését, amelyben a jövőbeli megrendelések elmaradtak az elemzők által várttól. Idén szeptember és január közötti időszakra az Egyesült Államokból érkező megrendelések csak 1%-kal nőttek a várt 5%-os ütemhez képest, amelyre a befektetők érzékenyen reagáltak. A gyorsjelentés egyéb részei meghaladták az elemzői várakozásokat, de ez főleg egy egyszeri adózás tételnek volt köszönhető. Ennek megfelelően az EPS jóval a várt 56 cent felett alakul 73 centtel.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS