SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rémisztgeti a piacokat a Deutsche Bank - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rémisztgeti a piacokat a Deutsche Bank
Egyre nagyobb kockázatot jelent a Deutsche Bank körül zajló krízis. Nem csak az európai, hanem az amerikai és az ázsiai indexben is érezhető már a rossz hangulat. A bank helyzete jelenleg minden közelgő makroadatot háttérbe szorít. - mondta el Saághy Pál vezető üzletkötő.
Megjelent: 2016. 09. 30. péntek 09:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Páldeutsche banktőzsdékrossz hangulatázsiaamerika

További hullámokban érkeznek a rossz hírek a Deutsche Bank üggyel kapcsolatban: kiszivárgott információk szerint több hedge fund (Millenium, Capuls és Rokos, de legalább 10 cégről van szó) is csökkenti üzletei mértékét a bankkal, a partnerkockázat hirtelen lerontása miatt. A CNBC jelentése szerint más kereskedelmi partnerek is csökkentik hitelmegállapodásaik keretösszegét vagy harmadik garantőr bevonását kérik a megállapodásokba. A banki működés megnövekedett kockázata nem csak többletköltséget, de fertőzésveszélyt is jelent az iparágon belül, ezért különösen érzékenyek az európai banki részvényárfolyamok a hírre.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS