SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Felfele menetelnek a Deutsche Bank részvények - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Felfele menetelnek a Deutsche Bank részvények
Már a pénteki piaczárásban látható volt, hogy közel a megoldás a Deutsche Bank esetében, ami a ma reggeli nyitás is megerősített. Ismét emelkednek a bankpapírok, amire hat hónapja nem volt példa. - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 10. 03. hétfő 09:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilordeutsche bankrészvényekemelkedéstheresa mayfont

Hat hónap után először emelkedtek a Deutsche Bank részvényei a pénteki kereskedésben, miután médiahíresztelések szerint a bank tárgyalásai során sikerült 5,4 milliárd dollárosra mérsékelnie az eredetileg 14 milliárd dollárra taksált büntetést. A DB részvényei a nap végén 13,09 dolláros szinten zártak ami 14,02% százalékos emelkedést jelentett, és szintén emelkedő szintet mutatnak az after-hours tradingben is. A hír azonban nincs megerősítve egyik fél részéről sem, egyes források szerint a tárgyalások nem tartanak még azon a szinten, hogy szenior döntéshozók elé kerüljön. Azonban újabb felhők jelentek meg a Deutsche Bank fölött szombaton, miután egy olasz bíróság megvádolta a bankot, egy alkalmazottját és öt korábbi vezetőjét, az olasz Monte Dei Paschi bank számláinak meghamísításával kapcsolatban. Az esettel kapcsolatos további lépések, következmények egyelőre nem ismertek.

Hat hónap után először emelkedésnek idultak a Deutsche Bank részvényei

Theresa May bejeltése miatt a font kurzusa volatilisen viselkedhet
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS