SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A nyersolaj kínálat 3 millió hordóval esett szeptember v - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A nyersolaj kínálat 3 millió hordóval esett szeptember végére
Továbbra is az olajár alakulása a meghatározó a napokban. Érdekes, hogy január óta nem látott mélyponton vannak az amerikai készletadatok, amely a finomítói karbantartási időszakban szokatlan jelenség - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Zrt. befektetési elemzője.
Megjelent: 2016. 10. 06. csütörtök 09:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorolajolajárekbeurópai központi bankbloomberg

Közel 2%-ot emelkedett az olaj az amerikai kereskedésben, miután az amerikai EIA legfrissebb közzétett adatai szerint a nyersolaj kínálat 3 millió hordóval esett a szeptember 30-val végződő hétre, 5 hete csökkenve ezzel. A kínálat csökkenés azért is különösen pozitív, mert a finomítók karbantartási szezonjában jött, amikor általában a nyersolaj készletek nőni szoktak az alacsony kereslet miatt, nem csökkenni.

 

A ma 13.30-kor nyilvánosságra kerülő EKB jegyzőkönyv a szokásosnál nagyobb figyelmet kap a keddi pletykák után. A Bloomberg hírügynökség értesülései szerint az Európai Központi Bank belső egyeztetéseket folytatott az európai eszközvásárlási program fokozatos leépítéséről.

Január óta nem látott mélyponton vannak a készletek, amelyek a karbantartási időszakban általában nőni szoktak

Kérdés, hogy tartósan 50 fölött tud-e maradni az olajár
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS