SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pánik volt a font körül: igazi flash crasht láthattunk a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pánik volt a font körül: igazi flash crasht láthattunk a font devizapárokban
Az éjszaka igazi "flash crasht" láthattunk az éjszaka. A font dollár 1.26-os szint letörése után drámai begyorsuló mozgást láthattunk, de reggelre a mínuszok jelentős része ledolgozódott - mondta el Varga Botond az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 10. 07. péntek 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorfontdollárdevizapárokhollande

Az éjszaka igazi "flash crasht" láthattunk az éjszaka. A font dollár 1.26-os szint letörése után drámai begyorsuló mozgást láthattunk, és a legtöbb kereskedési helyszínen 1,20-as szint alatt teljesültek a stop megbízások. A font forint is jelentős esést mutatott be. A mínuszok jelentős része reggelre ledolgozódott.

Egy egzakt okot nehéz lenne kiemelni, ami a hirtelen zuhanást indokolná, bár sokan Francois Hollande francia köztársasági elnök nyilatkozatát tekintik az éjszakai pánik fő kiváltójának. Az interjúban elmondta, hogy a briteknek komoly árat kell fizetniük az EU-ból való kilépés miatt. Sokan a robotokat okolják a történtek miatt.

A font dollár 1.26-os szint letörése után drámai begyorsuló mozgást láthattunk
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS