SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ismét munkában a kínai bankárok, egy hét után kinyitot - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ismét munkában a kínai bankárok, egy hét után kinyitottak a kínai tőzsdék
Kínában egy hét után újraindult a kereskedés, a japán jegybankelnök pedig arról beszélt, hogy nem fejezik be a monetáris lazítási programot. Az európai kereskedést továbbra is a Deutsche Bank hírei vezetik majd - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 10. 10. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kissmónikaequilorkínai jegybankjapán jegybankfeddeutsche bank

A héten ismét az amerikai kamatemelés témája lesz majd hangsúlyos, szerdán piaczárás után a Fed jegyzőkönyv, péntek este fél héttől pedig Janet Yellen bostoni Fed konferencián tartandó beszéde adhat további támpontokat a kamatpályával kapcsolatosan.

Tovább folytatódnak a Deutsche Bank (DB) és az amerikai Igazságügyi Minisztérium tárgyalásai a DB-t terhelő bírság mértékéről, a Bild vasárnapi száma szerint még nem sikerült megállapodni. A piac a múlt héten már tudni vélte, hogy a megállapodás közeli és 2 milliárd eurós összegről szóltak a pletykák, ezen azonban nem bizonyultak igaznak.

Az elmúlt egy évben nagyot zuhantak a DB részvény árfolyamai, és továbbra sem lehet tudni semmi biztosat a német bank jövőjéről
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS