SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megint csökken az amerikai vállalatok eredménye? Indul a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megint csökken az amerikai vállalatok eredménye? Indul a gyorsjelentési szezon!
Az Alcoa jelentésével ma veszi kezdetét a gyorsjelentési szezon az USA-ban. Az előzetes várakozások szerint a mostani lehet a 6. egymást követő negyedév, amikor a vállalatok eredménye csökken az előző év azonos időszakához viszonyítva.
Megjelent: 2016. 10. 11. kedd 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequiloralcoavállalatokgyorsjelentésszámoks&p 500

Az olajár emelkedése a részvényindexek erősödését is támogatta, az amerikai S&P 500 és DJIA indexek egyaránt 0,5%-os pluszban zártak. Az olajiparban érdekelt Exxon 2%-ot, míg a Chevron 1,7%-ot erősödött. Európában is emelkedéssel zártak az indexek, a bankszektorban látott hangulatjavulás mellett az olajár erősödése is pozitívan hatott. A Stoxx Europe 600 index 0,7%-ot emelkedett, a Deutsche Bank 3,3%-ot menetelt.

 

A délelőtti kereskedésre a 11 órakor esedékes német ZEW index lehet hatással, míg az amerikai piacnyitást az Alcoa jelentése is meghatározhatja. Az Alcoa nyitás előtt teszi közzé negyedéves beszámolóját, mellyel informálisan is kezdetét veszi a harmadik negyedéves amerikai gyorsjelentési szezon.

A választáshoz közeledve korrekció jöhet az S&P 500 árfolyamában
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS