SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Felült a csúszdára az Alcoa részvénye a cég gyorsjelen - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Felült a csúszdára az Alcoa részvénye a cég gyorsjelentését követően
Elkezdődött a gyorsjelentési szezon az Alcoa számaival, amik nem sikerültek valami fényesen, így a társaság részvényei több, mint 11%-ot estek a hírekre. A devizapiacon a font volatilitására és a dollár erősödésére figyeltünk - foglalta össze Varga Botond, az Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2016. 10. 12. szerda 09:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequiloralcoagyorsjelentésrészvényesés

Az Alcoa tegnapi, várakozásokat alulmúló negyedéves jelentése ráerősíthet arra a piaci tézisre, miszerint ahogy az alumíniumóriás beszámolója alakul, olyan lesz a teljes amerikai gyorsjelentési szezon. Az S&P 500 index tagjai számára ismét kedvezőtlenek a kilátások, legalábbis is a FactSet gyűjtése alapján. Várhatóan az index tagjainak összesített, egy részvényre jutó nettó eredménye (EPS) ismételten elmaradhat az egy évvel korábbi értéktől, amely immár sorozatban a hatodik negyedéves visszaeséssel lenne egyenlő. Ilyen gyenge teljesítményre 2008, vagyis amióta a FactSet követi az eredményeket, nem lenne példa. A részvény a kedvezőtlen hírre több mint 11%-ot esett.

A rossz hírekre több, mint 11%-ot estek az Alcoa részvényei

A tegnapi 100 pip-es esést követően az EUR/USD ma reggel 1.1040 körül stabilizálódik

A font/dollár viszonylag volatilis mozgást produkált a tegnapi napon
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS