SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rövid távon short pozíciókkal kecsegtet az EUR/USD kurzu - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rövid távon short pozíciókkal kecsegtet az EUR/USD kurzusa
Az elmúlt napokban több makrohír hatására erősödött a dollár. Hosszabb távon figyelve az EUR/USD grafikonját és az 1,0950-es szintet, mert ha ez a szint elesik, akkor jelentős csökkenés jöhet. Rövid távon pedig érdemes lehet eladáson gondolkozni - mondta el Varga Zoltán elemző.
Megjelent: 2016. 10. 13. csütörtök 09:23

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequiloreur/usdfedtechnikai elemzés

Az elmúlt napokban jelentősen erősödött a dollár, mely egyrészt az amerikai kamatemelési esélyek növekedésével, másrészt egy amerikai pénzpiaci szabályozás változásával, harmadrészt fontos technikai szintek átlépésével magyarázható.

 

A határidős árazások alapján jelenleg a december 14-i kamatemelésnek 68% az esélye, tehát a piaci szereplők nagyobb része gondolja úgy, hogy egy év után ismét szigorít a Fed.

 

Holnap lép életbe egy fontos szabályozói változás, mely miatt a rövid vállalati hitelpapírokba fektető pénzpiaci alapokból tőkekiáramlás indult, így közvetve növeli a dollárban elszámolt eszközök iránti keresletet, és ez is erősíti a dollárt.

 

A grafikonon egy klasszikus technikai alakzatot láthattunk, egy csökkenő háromszög alsó szára, és a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag is letörésre került. Az alakzati célárfolyam 1,0950 közelébe mutat, mely néhány napon belül elérhető lehet. Ezt követően indulhat egy pozitív korrekció, azonban hosszabb távon kiemelten kell figyelni ezt a szintet, mert amennyiben később szignifikánsan elesik, további jelentős csökkenés jöhet, melynek során akár az 1,05-ös szint is képbe kerülhet

Az alakzati célárfolyam 1,0950 közelébe mutat, mely néhány napon belül elérhető lehet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS