SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A 102-es szint visszatesztelése esetén kedvező belépés - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A 102-es szint visszatesztelése esetén kedvező belépés adódhat a jenben
A jennek nemrégiben egy igen fontos csökkenő trendet sikerült áttörnie. Ha a grafikon a 102-es szintet sikeresen visszateszteli, akkor megnyílhat az út a long pozíciók előtt. Varga Zoltánnal, az Equilor Befektetési Zrt. elemzőjével vizsgáltuk meg a jent technikai szempontból.
Megjelent: 2016. 10. 17. hétfő 09:04

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilortechnikai elemzésjenkurodajapántermelési adat

Vegyes ipari adatok érkeztek ma hajnalban Japánból. Az ipari termelés szeptemberben 1,3%-kal emelkedett augusztushoz képest, mely elmaradt az 1,5%-os előzetes várakozástól. Az augusztusi kapacitáskihasználtság ugyanakkor 2,6%-kal emelkedett. Haruhiko Kuroda, a japán jegybank (BoJ) elnöke a regionális bankvezetők negyedéves konferenciáján elmondta, hogy a japán gazdaság továbbra is mérsékelt ütemben bővülhet, és mindent megtesznek a 2%-os inflációs célérték eléréséért. A japán jen árfolyama ma reggel nem változott érdemben a dollárral szemben, továbbra is a 104-es szint felett mozog a jegyzés.

 

Érdemes azonban megvizsgálni a hosszabb távú technikai képet, hiszen nemrégiben egy fontos trendvonalat sikerült áttörnie az árfolyamnak.

 

A 102-es szint visszatesztelése esetén kedvező vételi lehetőség adódhat, hiszen ott húzódik a 30, és 50 napos mozgóátlag, és egy onnan induló, újabb emelkedő hullám során már jó eséllyel sikerül áttörni a 104,30-nál húzódó ellenállási szintet is. Ez esetben a következő fontos ellenállás 107,50-nél található, ahol a júliusi jengyengülés megfordult, illetve a közelben húzódik a feketével jelzett 200 napos mozgóátlag is. A jelenlegi technikai kép alapján tehát – egy egészséges korrekciót követően – további jengyengülést várhatunk.

A 102-es szint visszatesztelése esetén kedvező vételi lehetőség adódhat
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS