SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Robbanás a Netflix árfolyamában, több, mint 20%-ot emelk - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Robbanás a Netflix árfolyamában, több, mint 20%-ot emelkedett a papír
Több, mint 20%-os emelkedést könyvelhetett el a Netflix árfolyama a zárás utáni kereskedésben. Ez a kilövés annak volt köszönhető, hogy a vállalat a várnál sokkal jobb számokat tett közzé negyedéves jelentésében - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 10. 18. kedd 09:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilornetflixárfolyamemelkedészárásgyorsjelentés

Szinte felrrobbant a Netflix árfolyama a zárás utáni kereskedési szakaszban, mivel a társaság a vártnál jóval erősebb számokat tett közzé. A harmadik negyedév során a Netflix 2,29 millliárd dolláros bevételt ért el, szemben a várt 2,28 milliárd dollárral. Az EPS soron 6 cent helyett 12 centes nyereségről számoltak be, és a vállalatnál kiemelten figyelt előfizetői szám is messze felülmúlta a konszenzust. A Netflix ügyfélköre 3,57 millió fővel növekedett, míg a piac konszenzustól függően 2,3-2,55 millió fő közötti értéket várt. Az összetételt tekintve azonban intő jel, hogy az amerikai előfizetők száma igencsak visszafogott ütemben, 370 ezer fővel bővült. A Netflix jó teljesítménye tehát nem a hazai, azaz amerikai piaci bázisnak volt köszönhető, hanem a 2 millió fő helyett 3,2 millió fővel növekvő nemzetközi előfizetői körnek. Ebben szerepet játszhatott az áprilisban végrehajtott, meglepetésszerű áremelkedés, valamint az élesedő amerikai konkurencia is. A következő negyedévben a Netflix becslése szerint még ennél is nagyobb ütemben, globálisan 5,2 millió fővel emelkedhet az ügyfelek száma, ahol szintén a nemzetközi piac lesz a meghatározó. A negyedéves eredmények, valamint az igencsak kedvező előrejelzések után a részvényárfolyam 20%-ot emelkedett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS