SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagy bejelentés érkezhet a TESLA háza tájáról - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagy bejelentés érkezhet a TESLA háza tájáról
Este egy fontos eseményt tart a TESLA vállalat, amiről egyenlőre nem sok infó van, de Elon Musk azt nyilatkozta, hogy meg fogják lepni a piacot bejelentésükkel. Megindult a találgatás, hogy miről fog szólni az esemény - mondta el Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 10. 19. szerda 09:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorteslaelon muskbejelentésrészvény

A Tesla nagyszabású eseményt tart ma, melynek keretében eddig titkolt terméket mutathat be a vállalat. Eredetileg hétfőn kellett volna előrukkolniuk az eseménnyel, de finomhangolásokra hivatkozva szerdára tolták át az időpontot. Az időzítés nem éppen a legszerencsésebb, hiszen tegnap éjjel a Tesla eltolta a Model 3 leszállításának dátumát 2017 év végéről 2018 közepére. A közlemény szerint leghamarabb 2017 végén kezdődhet meg a gyártás, a leszállításokra pedig így 2018 második felében számíthatnak csak a vásárlók. A zárás után érkezett hírt követően a kevésbé likvid kereskedési szakaszban 0,1%-os emelkedést mutatott a részvényárfolyam.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS