SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az Európai Központi Bankon a befektetői világ szeme - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az Európai Központi Bankon a befektetői világ szeme
A mai EKB döntésnél sokkal nagyobb izgalmakat tartogathat a délutáni sajtótájékoztató, melyen akár a kötvényvásárlási program jövőbeni kivezetésével kapcsolatban is konkrétumok érkezhetnek - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 10. 20. csütörtök 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorekbdraghiusatrumpclinton

Az Európai Központi Bank ma délután tartja kamatdöntő ülését. A határidős árazások alapján mindössze 11% az esélye, hogy kamatvágást fognak végrehajtani, mely az utóbbi hetekben tett jegybankári nyilatkozatok fényében nem is meglepő. A legutóbbi, szeptember 8-án tartott ülésen nem közöltek új, érdemi információt, lényegében a korábbi közleményt ismételték meg. Draghi kiemelte, hogy jelenleg nincs szükség extra stimulusra. Október elején a Bloomberg érdekes információt szellőztetett meg, mely szerint az EKB belső egyeztetést folytatott a QE program fokozatos leépítéséről. Az egyik ilyen felvázolt forgatókönyv szerint havi 10 milliárd eurós csökkentésről szól, de ennek kezdeti ideje egyelőre bizonytalan. A jelenleg érvényben lévő program 2017 márciusáig szól, de Mario Draghi minden közleményben elmondja, hogy a program meghosszabbítható, amennyiben szükséges (itt elsősorban az inflációs folyamatokon van a hangsúly). A Bloomberg értesüléseit egyébként Draghi cáfolta. A mai kamatdöntés utáni közlemény is tartalmazhat új információkat a QE programmal kapcsolatos terveket illetően, de az azt követő sajtótájékoztatón az újságírók biztosan rá fognak kérdezni az EKB elnökénél, ezért rendkívüli volatilitásra számíthatunk az euró árfolyamában.

Lezajlott Donald Trump és Hillary Clinton harmadik és egyben utolsó, nyilvános TV vitája csütörtök hajnalban hazai idő szerint hajnali 3-tól Las Vegasban. A harmadik vitát is egyértelműen Hillary Clinton nyerte, Trump végig hozta a formáját, többször is tett nehezen vállalható kijelentéseket, többek között "nasty woman”-nek azaz mocskos nőszemélynek nevezve Clintont. Trump többek között bejelentette azt is, hogy nem tudja megígérni, hogy el fogja fogadni a választás végeredményét.

Ha ma konkrétumok derülnek ki a kivezetéssel kapcsolatban, erősödésnek indulhat az euró
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS