SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hírek hiányában, több mint 4%-ot tudott emelkedni a BUX - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hírek hiányában, több mint 4%-ot tudott emelkedni a BUX
30 132 pont, ez volt a BUX legmagasabb értéke 2007 július 24-én és a technikai kép szerint akár tesztelhetjük is rövid időn belül ezt a szintet. Hírek ugyan nem voltak, de több oka volt ennek a 4%-os emelkedésnek. - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 10. 24. hétfő 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorbuxemelkedésgyorsjelentés

A gyorsjelentési időszakra felkészülve magas forgalom mellett ismét attraktívvá váltak a magyar blue-chipek, melyet az EKB változatlan, lazító monetáris politikája is támogat. A múlt héten a lengyel-magyar portfolio-átrendezések is jelentősek voltak, a nyáron megfigyelt trendet követve váltottak a nemzetközi befektetők a magyar papírokra.

A BUX technikai képe alapján akár tesztelhetjük újból a 2007-es 30 132-es szintet
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS