Extra funkciókért lépj be!

A technikai kép további emelkedést jelez az EUR/JPY-ben
Az EUR/JPY grafikonján egy fordított fej és vállak alakzat van kirajzolódóban. A jelenlegi technikai kép egy további emelkedést vetít előre, az alakzatból számított célárfolyam 115-re mutat. - nyilatkozta Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 10. 27. csütörtök 09:03

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorjeneur/jpyeurótechnikai elmezés

Egy érdekes technikai alakzat rajzolódott ki az euró-jen árfolyamgrafikonján. Az órás felbontáson látható, hogy korábban a 113-as szint alá esett az árfolyam, majd onnan egy intenzív emelkedés indult. A tegnapi kereskedésben megérkeztünk a 113,80-nál található ellenállási szinthez, mely egy fordított fej és vállak alakzat nyakvonala, ezt sikerült áttörni, majd a visszatesztelése is megtörtént ma hajnalban. Ezt követően ismét emelkedés indult, így a technikai kép alapján jó esély van a további emelkedésre, az alakzatból számított célárfolyam 115-re mutat.

 

Érdemes azonban megvizsgálni a napi felbontású grafikont is, itt még van egy fontos ellenállás, az 50 napos mozgóátlag 114,16-nál, áttörése esetén szabaddá válhat az út a jelzett célárfolyamig, sőt egy magasabb szintet is be tudunk azonosítani, mely elérhető lehet, ez pedig a korábbi lokális tető, 116,15-nél, melyről több alkalommal is lefordult a jegyzés. A jelenlegi árszinthez képest ez majdnem 2%-os emelkedési potenciál, mely akár már a jövő hét elején elérhető lehet. Veszteségvágó stop megbízást 112,50 alatt célszerű elhelyezni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS