SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pozitív meglepetés érkezett a Google-től, negatív az Am - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pozitív meglepetés érkezett a Google-től, negatív az Amazon-tól
A pozitív meglepetést tegnap a Google Szolgáltatta, hiszen a vállalat árbevétele 7. egymást követő negyedévben nőtt 10% felett, az érem másik oldala azonban az Amazon volt, ahol jelentősen elmaradtak a számok a várttól - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 10. 28. péntek 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorgyorsjelentésamazongooglealphabetrészvény

Rendkívül költségesre sikerült az Amazon harmadik negyedéve, a vártnál gyengébb profitszámokat közöltek. A vállalat a negyedév során 32,7 milliárd dolláros árbevételt ért el, mely megegyezett a cég saját várakozásával. Ehhez azonban 32,1 milliárd dolláros operatív költségtétel járult. Csak a szállítmányozási kiadások 43%-kal nőttek, ehhez járult még hozzá 14 logisztikai pont felállítása, továbbá az indiai terjeszkedés. Az Amazon közleménye szerint az indiai piac jelentős potenciált rejt magában, de infrastrukturálisan nagy elmaradásokat tapasztaltak, emiatt volt szükség a beruházásokra. Az Amazon költekezése nem áll meg a negyedik negyedévben sem, mivel a társaság 0-1,25 milliárd dollárig terjedő, rendkívül széles profitvárakozási sávot közölt, így előfordulhat, hogy az év utolsó negyedévét nyereség nélkül zárja. Ezzel szemben az elemzői várakozások 1,7 milliárd dollárról szóltak.

 

A harmadik negyedévben 252 millió dolláros profitot ért el, azaz részvényenként 52 centet, amely jelentősen elmaradt a várt 78 centtől. A piaczárás után közzétett jelentésre közel 6%-ot esett a részvényárfolyam a kevésbé likvid kereskedési szakaszban.

 

Erős eredményekről jelentett a Google (Alphabet). A cég árbevétele 20%-kal 22,45 milliárd dollárra emelkedett, ezzel pedig sorozatban 7. negyedéve nőtt 10%-kal felett a vállalat bevétele, nem mellesleg a mostani érték felülmúlta a piaci várakozásokat. A bevételi adatokat tekintve a Google magját adó, hirdetésekből származó bevétel 18,1%-kal nőtt. A Google egy részvényre jutó, tisztított eredménye 9,06 dollár lett, míg a piac 8,63 dolláros értékkel számolt. A negyedéves jelentés mellett a Google 7 milliárd dolláros részvény visszavásárlási programot hirdetett.

A piaczárás után közzétett jelentésre közel 6%-ot esett az Amazon részvényárfolyama

A jó gyorsjelentés miatt áttörheti az árfolyam a 800 dolláros szintet is
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS