SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem maradt eseménytelenül a a hosszú hétvége a piacon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem maradt eseménytelenül a a hosszú hétvége a piacon
Komoly mozgások látszottak a devizapiacon a hosszú hétvége alatt, egy jelentősebb forint erősödéssel egybekötve. Nagy fordulat mutatkozott az euró/dollár kurzusában is - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője az eseményeket.
Megjelent: 2016. 11. 02. szerda 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorforintdolláreuróvaleant pharma

November 6-ig az óraátállítás miatt az amerikai piac 15:30 helyett hazai idő szerint 14:30-kor nyit ki. Az USA-ban november 6-án, vasárnap állítják át az órákat.

 

Ma este – hazai idő szerint 19 órakor – közli az amerikai jegybank a kétnapos ülést követően a döntését. A széleskörű konszenzus alapján ma kamattartásról határozhatnak, egyrészt a közelgő elnökválasztás miatt, másrészt mára nincs betervezve sajtótájékoztató. A legutóbbi kamatdöntő ülésen három tanácstag már a kamatemelésre voksolt, és a szigorítást támogatók aránya tovább nőhet. Ugyanakkor a korábban vártnál laposabb lehet a kamatpálya, jövőre is csak 1-2 kamatemelés várható, erre utalt Janet Yellen legutóbbi nyilatkozata. A határidős árazások alapján a mai kamatemelésnek mindössze 16% az esélye, míg a december 14-i kamatemelésnek 68%.

 

Az elmúlt hónap utolsó kereskedési napjaiban jelentősen esett az olaj ára, miután az október 28-30-ig tartó, informális OPEC egyeztetés eredménytelenül zárult a kitermelési szint csökkentésével kapcsolatban. Az elmúlt két hétben egyre több olyan hírrel lehetett találkozni, hogy egyes OPEC tagok kvázi felmentést kérnek a kitermelés visszaszorítása alól, melyről szeptember végén egyeztek meg. A mostani, hétvégi találkozó pedig megegyezés nélkül zárult, a piac szempontjából az jelentetett többek között negatívumot, hogy Irán a korábbi megállapodás ellenére semmilyen intézkedést nem hozott a kitermelési szint befagyasztásának érdekében és elzárkózik az olajtermelés csökkentése elől. Az OPEC tagok a november 30-i, hivatalos ülés előtt még egyszer találkoznak a szervezeten kívüli termelőkkel. Továbbra is az a meglátásunk, hogy a szeptember 28-i megállapodást a szóbeli intervenció szintjén kell kezelni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS