SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pozitív kép sejlik fel a Richterről a következő 6-12 h - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pozitív kép sejlik fel a Richterről a következő 6-12 hónapra
A vártnál sokkal jobb negyedéves számokkal örvendeztette meg a befektetőket a Richter. Alapvetően pozitív a kép a Richterről a jövőre nézve, de érdemes lesz figyelni a délutáni elemzői konferenciát - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 11. 03. csütörtök 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorrichtervraylaresmyaallergannegyedév

A Richter közzétette harmadik negyedéves jelentését, mellyel újfent felülteljesítette a várakozásokat minden fontos soron.

 

A cég értékesítései 96,75 milliárd forintot tettek ki a harmadik negyedévben 3,25%-al túlteljesítve az elemzői konszenzust. Ez éves szinten forintban mérve 4,48%-os növekedést jelent a 2015 azonos időszakához képest. Romániában, az EU15 régióban, Kínában, Ukrajnában, Lengyelországban, valamint Latin-Amerikában elért árbevétel növekedést részben ellensúlyozta az Oroszországban, az Egyéb FÁK régióban, és az EU10 régióban realizált forgalomcsökkenés. A kínai eladások erős növekedést produkáltak, 15,3%-ot emelkedve a bázishoz képest. Az USA-ban az eladások 4,76%-ot emelkedtek a negyedévben a bázishoz képest, de ha az első 9 hónap egészét nézzük a forgalom csökkenése látszik éves alapon. Az USA beli eladások kiegészültek a Vraylar (cariprazine) eladásaiból származó mérföldkő fizetéssel, az első féléves forgalom által jóváírt bevétel 3,4 millió dollár értékben járult hozzá az elért árbevételhez.

 

Az üzemi eredmény sor 16,2%-ot csökkent az előző évhez képest, ami a bruttó fedezet százalék szint csökkenése és a magasabb értékesítési és marketing költségek eredménye. Az eredmény ezekkel együtt is a konszenzus felett teljesített 14,3%-kal. A csökkenésnél érdemes figyelembe venni, hogy a bázis évi üzemi eredmény a cariprazine-ból származó mérföldkő befizetés miatt igen magas volt. Az üzemi eredményt most is befolyásolták egyszeri tételek: 10 millió eurós bevétel a Recordatitól a cariprazine európai értékesítéséért, egy 10,4 millió eurós leírás a Lisvy nevű termék kivezetésével kapcsolatban, és claw-back befizetési kötelezettségek egyes országokban összességében rontva ezzel az operatív eredményen.

 

A nettó profit szint nagyot emelkedett, közel 100%-ot az előző periódushoz képest, ami főleg a pénzügyi eredmények javulásának köszönhető. A bázis időszakban jelentős veszteségeket könyvelt el a cég a követelések átértékelésén, míg a mostani periódusban az devizaárfolyamok csak kismértékben csökkentek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS