SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Clinton felé billent a mérleg, ennek hatására erősödö - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Clinton felé billent a mérleg, ennek hatására erősödött a dollár
Ismét Hillary Clinton lett az esélyesebb az amerikai elnökválasztásban, az FBI igazgatója tegnap kijelentette, hogy nem indítanak eljárást az elnökjelölt ellen. Erre a hírre a kockázatos eszközök és a dollár is erősödött - fejtette ki Varga Zoltán, az Equilor Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 11. 07. hétfő 09:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorusaelnökválasztásfbiclintondollár

Az FBI igazgatója tegnap este váratlan bejelentést tett: nem indítanak eljárást Hillary Clinton ellen az újabban feltárt e-mailek miatt. James Comey a Kongresszusnak küldött levélben ismertette, hogy a szövetségi nyomozó iroda elemezte a levéltömeget, ennek alapján nem változott a júliusban hozott döntésük. A bejelentés hatására Clinton 4 százalékponttal vezet a poll-ok szerint, a piacokon a kockázatosabb eszközök árfolyama emelkedni kezdett, a dollár erősödik, a jen gyengül.

 

Ennek kapcsán érdemes megvizsgálni az euró-dollár árfolyamgrafikonját, hiszen meghatározó ellenállási szintekről fordult le a jegyzés. Pénteken elérte az 1,1140-es szintet, majd a tegnapi hírek hatására ma jelentős csökkenéssel indult a kereskedés. Technikailag egy tankönyvi fordulatról beszélhetünk, hiszen a korábbi letörési szint visszatesztelése történt, és a pirossal jelzett, augusztus közepe óta tartó csökkenő trendvonalat is megérintette a jegyzés. A korrekcióban érdemes figyelni a 30 napos mozgóátlagot, mely 1,1060-nál képez fontos támaszt, szignifikáns letörése esetén további dollárerősödésre számíthatunk, ekkor elsőként az 1,10-es, majd az 1,0950-es szintet is elérheti az árfolyam. 1,0950-nél már érdemes lehet figyelni, az esetleges pozitív fordulatra, tehát a dollárgyengülésre utaló jelekre.

Pénteken elérte az 1,1140-es szintet az EUR/USD, majd a tegnapi hírek hatására ma jelentős csökkenéssel indult a kereskedés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS