SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ki lesz az Egyesült Államok 45. elnöke? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ki lesz az Egyesült Államok 45. elnöke?
Kiélezett eredmény várható a mai elnökválasztáson az Egyesült Államokban. Leginkább Floridára, Pennsylvániára és Észak-Karolinára érdemes figyelni, hiszen ha ezen államokban Trump vereséget szenved, akkor csak kis eséllyel kerülhet ki végső győztesként.
Megjelent: 2016. 11. 08. kedd 09:19

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorusaelnökválasztásclintontrumps&p500részvénypiac

Ma kezdetét veszi az amerikai elnökválasztás, amely a Demokrata párt jelöltje, Hillary Clinton és a Republikánus Donald Trump között fog eldőlni.

 

Tegnap jelentősen javult a hangulat a tőzsdéken, miután az FBI megszüntette a nyomozást Hillary Clinton ellen és így a demokrata elnökjelöltnek nőttek a választási esélyei. Az S&P 500 index 2,2%-ot, a DJIA index pedig 2,1%-ot ralizott tegnap, március óta nem láttunk ekkora emelkedést. A bankpapírok felülteljesítők voltak, a Goldman Sachs és a JPMorgan is közel 3,2%-ot erősödött. Európában a német DAX index 2%-os, a francia CAC40 1,9%-os, a Stoxx Europe 600 index pedig 1,5%-os pluszban zárt.

A hatvanas évek óta nem látott csökkenésen ment át az utóbbi napokban az amerikai részvényindex
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS