SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pánik a tőzsdéken: Trump győzni látszik - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pánik a tőzsdéken: Trump győzni látszik
A brexit után megszületett az idei év második nagy meglepetése: Donald Trump már csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy ő legyen az USA következő miniszterelnöke. Ennek hatására a tőzsdepiacok zuhanni kezdek - mondta el Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 11. 09. szerda 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequiloramerikai elnökválasztástrumpclintonpesodolláreuró

Szinte biztos, hogy Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. A legfrissebb, reggeli adatok szerint Trump az 538 elektori szavazatból 266-ot, míg Clinton 218-at gyűjtött be, a végső győzelemhez 270 szavazatra van szükség. Mivel az elmúlt napokban az FBI vezetőjének nyilatkozata miatt Clinton tűnt esélyesebbnek, a piacokat derült égből villámcsapásként érték az eredmények. Ennek megfelelően a dollár jelentősen gyengült, a jen, és a nemesfémek erősödni kezdtek. Jelentősen emelkedett az éjszaka során az arany (majdnem 4%) és az ezüst (2,5%) árfolyama. Az ázsiai részvényindexek jelentős, 3-5%-os eséssel zártak, az európai részvénypiacok 4-5%-os eséssel indíthatják a mai kereskedést. A határidős árazások alapján a december 14-i kamatemelés esélye 84%-ról 50%-ra csökkent.
 

A feltörekvő piaci devizák közül a közvetlenül érintettek és a politikai bizonytalanságokkal terhelt országok fizetőeszközei gyengültek jelentősen. Ki lehet emelni a mexikói pesót, mely több mint 10%-kal gyengült a dollárhoz képest, a török líra pedig az éjszaka során megközelítette a 3,30-as szintet a dollárral szemben. A kelet-európai devizák csak mérsékelten reagáltak a hírekre. Az olaj árfolyama erős kilengést mutatott, az európai nyitás előtt 1,5%-os esést mutat.

Ahogy egyre biztosabbá válik Trump győzelme, egyre inkább gyengül a dollár

A mexikói peso több mint 10 %-kal értékelődött le Trump győzelmi esélyének növekedésével
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS