Extra funkciókért lépj be!

Nagyobb kilengésekkel számolhatunk az EUR/USD árfolyamában
Jelenleg nagy, 84%-os esélyt jósolnak az elemzők a Fed újabb, decemberi 25 bázispontos kamatemelésének. Emiatt az elkövetkezendő időben érdemes óvatosan kereskedni az EUR/USD-vel, mert megnőhet a volatilitás - foglalta össze Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 11. 14. hétfő 09:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequiloramerikaelnökválasztástőzsdedolláreuró

A múlt héten nagyot fordultak a piacok, Trump győzelmére pánik alakult ki, azonban még aznap megérkeztek a vevők, és azóta is pozitívnak mondható a befektetői hangulat.

 

A dollár is hatalmas utat járt be, az euróval szemben az 1,13-as szintig gyengült, majd jelentős erősödés következett be az amerikai deviza piacán, jelenleg már az 1,08-as szint alatt folyik a kereskedés.

 

Érdemes megvizsgálni a technikai képet, meddig erősödhet a dollár.

 

Látható, hogy pénteken letört az októberben elért minimumszint, ezzel további technikai tér nyílt meg a dollár erősödése előtt. A következő fontos támasz, melyre érdemes figyelni, 1,0750-nél található, annak letörése esetén pedig akár az 1,0550-es szint is elérhető lehet.

 

A határidős árazások alapján jelenleg 84% az esélye, hogy az amerikai jegybank december 14-én kamatot emel, tehát a piaci szereplők nagyobb része úgy gondolja, hogy egy 25 bázispontos emeléssel folytatódhat a Fed tavaly decemberben megindított kamatemelési ciklusa. Ez is a dollárt erősíti, de a korábbinál nagyobb lehet a voliatilitás, azaz az árfolyam nagyobb kilengéseket mutathat, így mindenképpen óvatos kereskedés javasolt.

A korábbinál nagyobb lehet a voliatilitás az EUR/USD-ben, azaz az árfolyam nagyobb kilengéseket mutathat
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS