SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Akár még idén 300 forintos dollár árfolyam jöhet? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Akár még idén 300 forintos dollár árfolyam jöhet?
Az amerikai elnökválasztás eredményére a feltörekvő piaci devizák gyengültek. A kialakult trend az év hátralévő időszakában is fennmaradhat, melynek a FED decemberben várható kamatemelése újabb lendületet adhat - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 11. 15. kedd 09:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilordollárfedkamatemeléseuróforint

Tegnap tovább erősödött a dollár árfolyama, mivel tovább emelkedett a decemberi kamatemelés esélye. Jeffrey Lacker – az idei évben nem szavazó – Fed jegybankár szerint, amennyiben Donald Trump gazdaságélénkítő intézkedéscsomagot vezet be, a korábban vártnál gyorsabb lehet a kamatemelési ciklus. A jegybank szoros figyelemmel követi az esetleges fiskális intézkedések bevezetését, illetve az inflációs folyamatokat. A határidős árazások alapján már 92% az esélye a december 14-i kamatemelésnek, és 65% az esélye, hogy jövőre legalább további egy, és 26% az esélye, hogy legalább további két kamatemelést hajt végre az amerikai jegybank.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS