SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
94%-os a valószínűsége, hogy a Fed kamatot fog emelni de - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

94%-os a valószínűsége, hogy a Fed kamatot fog emelni decemberben
A Bloomberg mai cikke szerint 94% az esélye annak, hogy a Fed kamatot emel decemberben. Nyugodt volt a kereskedés a tegnapi napon, nem láttunk nagy ralikat az részvény és a devizapiacon sem - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 11. 16. szerda 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorfedkamatemelésbloombergchk

Ismét rekordot döntött a Dow Jones index, amely tegnap 0,3%-os erősödéssel 18 923 ponton zárt. Az amerikai részvénypiacokon kitartott a jó hangulat, az S&P 500 index 0,8%-os pluszban fejezte be a kereskedést. Tegnap jól teljesítettek az amerikai légitársaságok, a United 5%-ot, az American Airlines pedig 3,1%-ot menetelt, miután Warren Buffett cége részesedést szerzett az említett cégekben. Európában a Stoxx Europe 600 index 0,3%-ot emelkedett, ahol az energiaszektor volt felülteljesítő.

 

Az olaj kurzusa tegnap közel 6%-ot emelkedett, miután piaci hírek szerint egyes OPEC tagok a november 30-i ülés előtt a közös megállapodást forszírozzák. Más szavakkal, a még szeptemberi szóbeli megállapodást próbálják csoportszinten elfogadtatni és egységes fellépést elérni, de egyes kitermelők ennek ellenállnak. Továbbra is tartjuk azt az álláspontunkat, miszerint a szeptemberi megállapodás elsősorban a piaci intervencióról szólt, tényleges lépések kevésbé valószínűek. Emiatt az olajár rövid távon is korrigálhat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS