SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Most szólal fel először Yellen Trump megválasztása óta - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Most szólal fel először Yellen Trump megválasztása óta
Yellen nagy valószínűséggel pozitívan fog nyilatkozni a várható fiskális lazításról, mivel már korábban is utalt rá, hogy a monetáris politika önmagában nem tudja felpörgetni a gazdasági növekedést - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 11. 17. csütörtök 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorfedjanet yellentrumpválasztásrali

Janet Yellen ma délutáni, a Kongresszus gazdasági bizottsága előtt tartott beszédét kiemelten figyelik a befektetők, mivel Trump győzelme után most szólal meg először a jegybankelnök. Yellen nagy valószínűséggel pozitívan fog nyilatkozni a várható fiskális lazításról, mivel már korábban is utalt rá, hogy a monetáris politika önmagában nem tudja felpörgetni a gazdasági növekedést. Ezen kívül utalást kaphatunk a decemberi kamatemelés lehetőségére is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS