SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megemberesedett a dollár Yellen szavai hallatán - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megemberesedett a dollár Yellen szavai hallatán
Janet Yellen a kongresszusi meghallgatásán azt nyilatkozta, ha nem lépik meg minél előbb a kamatemelést, az komoly károkat is okozhat az USA gazdaságának. Ezekre a szavakra erősödött a dollár a többi devizával szemben - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 11. 18. péntek 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorjanet yellenfedkamatemelésdollárforint

Tovább folytatódott az amerikai részvényindexek jó teljesítménye. A DJIA index 0,2%-ot, az S&P 500 index 0,5%-ot emelkedett, ahol a pénzügyi szektor mutatta a legjobb teljesítményt. Janet Yellen tegnapi kongresszusi meghallgatása tovább erősítette a decemberi kamatemelés esélyét. A dollár iránti kereslet tovább élénkült, a dollár index tegnap több, mint 13 éves csúcsra emelkedett. Európában is pozitív hangulatban zajlott a kereskedés, a Stoxx Europe 600 index 0,6%-ot emelkedett. A szektorok közül ismét az energiaszegmens tűnt ki 1%-os erősödéssel.

Az 1,06-os szintekig esett vissza a EUR/USD kurzusa

292 körüli szinteken indítja a kereskedést USD/HUF
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS