SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyre biztosabb a kamatemelés, erőre kapott a dollár a m - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyre biztosabb a kamatemelés, erőre kapott a dollár a múlt héten
Az idei évben már szinte majdnem biztos (98%), hogy a FED meglépi a legalább 25 bázispontos kamatemelését. A jövő évben is egy, legfeljebb kettő emelést láthatunk. Ezekre a hírekre erősödött a dollár az euróval szemben monda el- Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 11. 21. hétfő 09:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorfedjanet yellenkamatemelésdollártechnikai elemzés

A múlt héten tovább erősödött a dollár az euróval szemben, a piaci szereplők szinte biztosra veszik, hogy december 14-én kamatot emel az amerikai jegybank, ennek az esélye jelenleg 98%. Időközben emelkedtek a jövő évre vonatkozó kamatemelési várakozások is, 86% az esélye, hogy jövőre legalább további egy, és 53% az esélye, hogy legalább további két kamatemelésre kerül sor az Egyesült Államokban.

 

Érdemes ennek kapcsán megvizsgálni az euró-dollár árfolyamgrafikonját, hol húzódnak fontos támaszok. Ehhez a heti felbontású grafikont vesszük elő, melyen látható, hogy 2015 év eleje óta egy széles sávban mozog az árfolyam, az 1,05-1,15-ös szintek között. Adja magát az 1,05-ös támasz, melynek közelében már érdemes lehet a fordulós jelzéseket keresni, és adott esetben vételi pozíciót felvenni. Mivel a dollár jelentősen túlvett, bármikor jöhet egy technikai felpattanás, mely első körben 1,0850-ig tarthat. A long pozíciók stop-szintjét a lokális minimum, 1,0462 alatt célszerű elhelyezni.

A long pozíciók stop-szintjét a lokális minimum, 1,0462 alatt célszerű elhelyezni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS