SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mit lép az MNB? Kiszámítható kedd, izgalmas szerda? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mit lép az MNB? Kiszámítható kedd, izgalmas szerda?
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa várhatóan nem változtat a jelenlegi 0,9%-os irányadó rátán. A holnapi napon azonban újabb közel 200 milliárd forint szorul ki az irányadó három hónapos betétből, mely akár jelentősebb mozgásokat is generálhat a piacon.
Megjelent: 2016. 11. 22. kedd 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilormnbkamatforintdollár

A magyar piac a keddi MNB ülésre figyel. Bár a decemberi ülés sokkal hangsúlyosabb lesz majd, hisz akkor szűrik le a szeptemberben megkezdett szűkítési program első konzekvenciáit, az MNB közleményének tónusa fontos útmutató lehet a piacok és a forint számára. A közlemény várhatóan óvatosan fogalmaz majd, hiszen Donald Trump győzelme bizonytalanságot hozott a világ kötvénypiacaira.

 

Ahogy szeptember óta világossá vált: az alapkamat szerepe folyamatosan csökken, a nem hagyományos eszközök és a pénzpiaci likviditás szabályozása dominálják a magyar monetáris politikát. 2016 végére már csak 900 milliárd forintos lesz a három hónapos állomány, a szűkítés ütemezése novemberben a jelenlegi többlet likviditás miatt akár a vártnál is gyorsabb lehet.

 

Az egyre kevésbé irányadó kamatot novemberben 0,9%-os szinten tartja majd várhatóan a jegybank és a további intézkedések is majd a decemberi Inflációs jelentés számaitól és a pénzpiaci folyamatok alakulásától függenek majd. A harmadik negyedéves GDP jelentősen elmaradt a várakozásoktól, ezért kérdés, hogy decemberben csökkenti–e a jegybank 2016-ra vonatkozó várakozását.

Nagy valószínűséggel nem fog változtatni az alapkamaton az MNB

A szerdai napon nagyobb mozgásra a dollár/forint kurzusában számíthatunk
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS