SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Minden jel arra mutat, hogy a jövőben 300 forint fölötti - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Minden jel arra mutat, hogy a jövőben 300 forint fölötti dollárt láthatunk
Tegnap új lokális mélypontra esett az euró-dollár árfolyama, miután kora délután rendkívül kedvező adat érkezett az Egyesült Államokból. A növekvő kötvényhozamok és a magas dollár kereslet 300 Ft feletti dollárt hozhat - mondta el Kiss Mónika az Equilor Zrt. vezető elemzője
Megjelent: 2016. 11. 24. csütörtök 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorhálaadásusadollárforintblack friday

Az Egyesült Államokban ünnepnap (Hálaadás) miatt nem lesz kereskedés a kötvény- és a részvénypiacokon, és holnap is csak rövidített kereskedés lesz. Emiatt a devizapiacon is visszafogott aktivitásra számíthatunk, főként a dollár árfolyamkeresztekben.

 

A Hálaadás sok amerikai családban fontosabb a karácsonynál, a háztartások 96%-a ünnepli. Mivel tőzsdei hatása limitált, inkább a zárvatartás a fontos, néhány kevésbé fontos adatot lássunk az eseményről: a háztartások 28%-a több, mint 12 főt ültet majd le az ünnepi asztalhoz, 2015-ben átlagosan 50 dollárt költöttek csak a vacsorára és megközelítőleg 7 órát sütöttek-főztek, amit átlagosan 16 perc alatt fogyasztottak el (no komment). Ezen talán csak az enyhít, hogy a maradék szendvicsekbe, levesbe, chilibe és burgerekbe kerül és az amerikaiak 79%-a jobban értékeli a maradékokat, mint magát a vacsorát.

 

Tegnap új lokális mélypontra esett az euró-dollár árfolyama, miután kora délután rendkívül kedvező adat érkezett az Egyesült Államokból. A tartós cikkek rendelésállománya 4,8%-kal emelkedett októberben szeptemberhez képest, miközben csupán 1,5%-os növekedést vártak. Az euró-dollár jegyzése megközelítette az 1,05-ös szintet, utoljára tavaly decemberben mozgott ilyen alacsony értéken. 

A tegnap kora délutáni adatnak köszönhetően új lokális mélypontra esett az euró/dollár kurzusa
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS