SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szaúd-Arábia kihátrálna a szeptemberi szóbeli megállap - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szaúd-Arábia kihátrálna a szeptemberi szóbeli megállapodás mögül
Szerdán ül össze az OPEC, hogy döntsenek az olajkitermelés korlátozásáról, hogy stabilizálni tudják az olajár szintet. A dolog érdekessége, hogy hirtelen Szaúd-Arábia kitáncolni látszik az egyezség mögül, mondta el Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 11. 28. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorolajopecszaúd-arábia

A hét egyik kiemelt eseménye kétségkívül a szerdai OPEC találkozó lesz. Az OPEC eddigi kommunikációja szerint felkészült a kitermelés egységes visszaszorítására, de hétvégén már éles fordulatot vett a csoport legerősebb tagjának, Szaúd-Arábiának az álláspontja.

A november 30-án esedékes formális OPEC ülés előtt a szervezet Oroszországgal egyeztet a kitermelés visszavágásáról. A mára tervezett OPEC és nem OPEC szakértői szintű találkozó azonban elmarad, amely bizonytalansággal töltötte el a befektetőket.

Miután Szaúd-Arábia jelezte, hogy nem biztos, hogy támogatja a OPEC szándékait, nagyot esett az olaj ára
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS