SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ma lesz az OPEC csúcs: idegesek a befektetők, esésben az - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ma lesz az OPEC csúcs: idegesek a befektetők, esésben az olaj
Ma a befektetői fókuszban az OPEC ülés lesz, ugyanis kiderülhet, hogy lesz-e megállapodás a kitermelés mennyiségét illetően. A piac nagyon ideges, az olaj kurzus már 3%-os mínuszt produkált - mondta el Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 11. 30. szerda 09:03

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequiloropeckitermelésolajszaúd-arábia

Ma az OPEC ülésre szegeződik a befektetők figyelme, hiszen kérdéses, hogy a szervezet 8 év után ténylegesen is visszavágja csoportszintű kitermelését. Az esemény kimenetétől függően az olajár áttörheti az 50 dolláros szintet, vagy akár 35 dollárig is süllyedhet. Az ülést 10-kor nyitják meg, a döntés várhatóan már a délelőtti órákban kiszivároghat. A hivatalos sajtótájékoztató délután 4 órától kezdődik.

Jól mutatja a piac idegességét az OPEC csúccsal kapcsolatban, hogy 3%-os esésben van a kurzus
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS