SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
50 dollár fölé ugrott a olaj az OPEC döntést követően - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

50 dollár fölé ugrott a olaj az OPEC döntést követően
2008 óta először a termelés csökkentéséről döntött az OPEC, az elfogadott kvóta pedig 32,5 millió hordó / nap lett. A hír hatására az olaj árfolyama több mint 9%-os pluszba került, jelenleg a Brent típusú olaj 52,4 dolláron áll - mondta el Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 12. 01. csütörtök 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequiloropecmegállapodásbécstalálkozókitermeléscsökkentés

Tegnap délután 5 óra körül véget ért az OPEC találkozó, amelyen megállapodás született: 2008 óta először a termelés csökkentéséről döntött az OPEC, az elfogadott kvóta pedig 32,5 millió hordó / nap lett a korábbi 33,8 millió hordó helyett. A megállapodás egyelőre 6 hónapra szól, de május 25-én ismét üléseznek majd, ahol meghosszabbíthatják a mostani megállapodást. A mostani megállapodás értelmében Szaúd-Arábia 500 ezer hordós, Irak 200 ezer hordós csökkentést vállalt, Irán a jelenlegi szinteken fagyasztja be a kitermelését. Oroszország, aki nem tagja az OPEC-nek szintén jelezte, hogy 300 ezer hordóval mérsékli olajkitermelését, ezzel a a nem OPEC országokkal kötött háttéralkuk is sikeresnek mondhatók. A tegnapi megállapodás fejleménye még, hogy Indonézia kikerült az OPEC-ből, ezzel kitermelési kvótája sem számít már bele az OPEC tagországokéba, ez is segíthette a megállapodás létrejöttét. A hír hatására az olaj árfolyama több mint 9%-os pluszba került, jelenleg a Brent típusú olaj 52,4 dolláron áll.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS